Over ons

Wij zijn OutSmart

Kunt u voorspellen wat uw wind- of zonnepark aan kosten heeft, op de korte en lange termijn? Lastig? Bij OutSmart kunnen we dat wel. Als experts zijn we vooral actief in de operationele fase van uw projecten. Wij ondersteunen investeerders, eigenaren, fondsbeheerders en industriële energie-afnemers bij het beheren en laten renderen van hun investering.

Sinds 2008 zijn we koploper in de markt voor energietransitie. We zijn onder meer actief in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. We worden marktbreed gevraagd om onze kennis en ervaring bij de operationele bedrijfsvoering van wind- en zonneparken. Dit doen wij onafhankelijk. Zowel op land als op zee. Zowel voor wind als voor zon.  

Wat we doen

Onze 45 medewerkers zijn allemaal specialist op hun eigen vakgebied. Verder werken we met partners nauw samen aan technische oplossingen voor windturbines en zonneparken. Uit onze ervaring weten we dat de efficiëntie op korte en middellange termijn goed kan worden voorspeld en beïnvloed. Hoe precies? Daar ligt onze expertise.

We worden gevraagd vanwege ons vermogen om nauwkeurig kosten en baten te voorspellen. En onze proactieve en transparante manier van samenwerken vanuit onze innovatie oplossingen.

Slimme producten

Wij ontwikkelen slimme producten. We werken altijd onafhankelijk. Met onze dienstverlening dekken we de hele levenscyclus van uw wind- en zonnepark af.

Dit betekent dat we de hele levenscyclus faciliteren, exploiteren en optimaliseren. Dit doen we op verschillende manieren: 

  1. Voor u als potentiële toekomstige eigenaar identificeren wij technische en commerciële risico's (due diligence) voorafgaand aan de koop.
  2. Wij doen inspecties en kwaliteitscontroles (review van de as-built documentatie) van uw projecten tijdens de bouw en/of voorafgaand aan de overname van het project.
  3. Wij zorgen 24/7, 365 dagen per jaar voor uw wind- en/of zonnepark, afhankelijk van uw wensen en eisen, variërend van installatieverantwoordelijkheid tot permit-to-work en HSSE.